Gå tilbake
Print

Pappa's Pasta Penne

Servings 4

Du trenger

  • 4 svinekoteletter kuttet i biter svin kan erstattes med kylling eller pølse biter
  • 1/2 rød paprika
  • 1/2 løk
  • 300-350 gram pasta penne
  • 5 dl kraft av mørk Kjøttbuljong
  • 3 dl kremfløte
  • 50 gram revet eller hakket cheddar ost
  • 50 gram revet gulost
  • 1 ts paprika pulver
  • 1/2 ts Cumin malt spisscumun
  • salt og pepper ca 1/2 ts av hver, men her er det bare å ta mer eller mindre slik du foretrekker smaken

Slik gjør du

  1. Stek svinekjøttet til det er brunt og fint og gjennomstekt i en dyp panne eventuelt gryte om du ikke har dyp panne
  2. Tilsett så hakket løk og paprika og la surre to minutter sammen med kjøttet
  3. Tilsett krydderet og rør det inn
  4. Ha i kraft og fløte, bland godt
  5. Tilsett pasta penne og la det småkoke til pastaen er gjennomkokt og kraft og fløte har blitt redusert, som regel 5 minutter lengre enn vanlig koketid på pasta penne (rundt 15 minutter).
  6. Ha så oppi osten og rør godt til all osten har smeltet.
  7. Så er det klart til servering.

Tips

Kan gjerne serves med litt revet ost på toppen og litt salat ved siden av :)