Gå tilbake
Print

Sunne snackbar

Prep Tid 15 minutter
Cook Time 15 minutter
Total Time 30 minutter

Ingredienser

  • 35 gram hakket mørk sjokolade blandet med litt tørket bringebær
  • 30 gram Goji bær
  • 40 gram havregryn
  • 40 gram revet kokos
  • 15 gram rice crips
  • 65 gram ristet gresskar frø
  • 50 gram mandelflak
  • 80 ml honning
  • 60 ml smeltet kokos olje
  • 1 ts kanel
  • 2 ss melis

Slik gjør du

  1. rist gresskarfrøene i en stekepanne på middelsvarme i ca 5 minutter
  2. smelt kokosolje, ha over i en bolle og tilsett honning, bland godt, det tar noen minutter før de blandes skikkelig så vær tålmodig
  3. Bland alle de andre ingrediensene i en bolle og bland godt
  4. tilsett kokosolje og honning blandingen
  5. miks godt til alt det tørre er blandet godt inn med olje/honning blandingen.
  6. Ha over i en 22*33 cm form kledd med bakepapir, fordel det så det dekker formen
  7. legg et bakepapir over formen og bruk et glass til å trykke det flatt og fint
  8. Stekes på 170 grader midt i ovnen i 10-15 minutter
  9. La det avkjøle før du kutter i firkanter
  10. Klare til å spises
  11. oppbevares i en lufttett boks.