Gå tilbake
Print

Spicy Torskepanne

Prep Tid 10 minutter
Cook Time 20 minutter
Total Time 30 minutter
Servings 1
Author Spiselise.no

Du trenger

  • 6-8 små poteter 3 store
  • En halv rød chili
  • En halv rød paprika
  • 1/4 purre løk
  • 1/3 løk
  • 100 gram torsk
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. Vask og kutt potetene i små biter
  2. Kutt opp grønnsakene
  3. Kutt fisken i biter
  4. Ha potetene i en panne med smør og olje, stekes og røres til de har fått en fin brunfarge. (6-8 minutter)
  5. Ha i løk og chili og la surre et par minutter
  6. Tilsett fisken og en klatt med smør, rør jevnlig og stek i 3 minutter
  7. Ha i paprika og purre, rør jevnlig og stek i 3 minutter til.
  8. Smak til med salt og pepper
  9. Klar til servering