-
Forvarm stekeovnen til 220 grader
-
Ha salt,pepper og paprika pulver på skinnsiden av kyllinglårene.
-
Ha smør og litt olje i en stekepanne, legg kyllinglårene i pannen med skinnsiden ned. La de brunes 2-3 minutter på høy varme og snu dem.
-
Ha i to hele hvitløksfedd og en sitronskive. Skvis over litt sitronsaft.
-
La steke 2 minutter, ha over 1/3 av soppen og sett hele pannen inn i stekeovnen. Den skal nå steke i 20-30 minutter til kyllingen er gjennomstekt.
-
Kutt resterende grønnsaker i strimler og biter.
-
Når det er ca 10 minutter igjen av kyllingen begynner du på soppstuinge, couscous og grønnsakene til couscous
-
Ha smør i en gryte å ha så oppi soppen og la det surre i 3-4 minutter, rør av og til.
-
tilsett litt fløte, salt og pepper, la det småkoke til fløten har tyknet.
-
Kok opp 2,5 dl vann og salt, når det koker har du i couscousen, ikke rør i gryten nå bare beveg den til siden så vannet dekker hele couscousen. Sett på lokk og sett til side i 5 minutter.
-
Ha smør og olje i en litt dyp panne, ha så oppi asparges og la det surre 3-4 minutter.
-
Ha så oppi hvitløken og chili, la surre et par minutter.
-
Tilsett resten av grønnsakene og la det surre i 3 minutter mens du rører.
-
Ha så couscousen over grønnsakene og bland dette godt. Ta gjerne litt av kraften fra stekepannen til kyllingen og ha over couscousen også. Skivs litt sitronsaft over også og rør godt.
-
Ha couscous på en tallerken, legg et kyllinglår på toppen og litt soppstuing på toppen av kyllingen.
-
Klar til servering :)