-
Hakk løk, 2 fedd hvitløk og chili. Ha det over i en dyp varm panne tilsatt olje og smør. La surre et par minutter
-
Tilsett hakkede tomater, rør godt og la surre et par minutter.
-
Tilsett vin, worchester og fish sauce, rør godt og la det småkoke i 2-3 minutter.
-
Ha i fløte og yoghurt, rør godt og la koke 2 -3 minutter.
-
Tilsett sopp, aspargesbønner, paprika og krydder, rør godt og la det hele koke på svak varme i 10- 15 minutter
-
Ha olje og smør i en panne på høy varme, ha i 2 fedd med hakket hvitløk.
-
Ha i scampien, la steke 1 minutt, de skal nå ha blitt røde på den ene siden, snu dem og la steke 2 minutter på andre siden.
-
Ha scampi og stekekraften over i sausen, tilsett blåskjell kjøttet, la det hele småkoke i 3-4 minutter.
-
Kok brokkolien og server ved siden av sammen med ønsket tilbehør.
-
Skvisj over litt sitronsaft før du spiser.