Go Back
Print

Masala Magic Curry Chicken

Prep Tid 5 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 35 minutes
Servings 4
Author Spiselise.no

Ingredienser

  • 500 gram kyllingfilet
  • 1/2 glass curry paste
  • 2 dl fløte
  • 2 ss creme fraiche
  • Basmati ris

Slik gjør du

  1. kok ris som anvist på pakken
  2. Kutt kyllingen i passe biter, stek i en dyp panne og sett til siden.
  3. Ha currypaste og creme fraiche i pannen og bland godt mens det freser i et minutt
  4. tilsett fløten og rør godt, la det koke opp.
  5. tilsett kyllingen og la småkoke i 5 minutter
  6. Hvis du vil kan du ha i grønnsaker, curry paste kan blandes med  kjøtt, grønnsaker, kjøttdeig, kylling etc.
  7. Server med ris, nanbrød og Raita mix.

Tips

Info:
Surmelken var gått sur for meg så jeg fikk ikke testet Raita så den får jeg gi en tilbakemelding på senere. Den skal blandes med surmelk/kulturmelk
Curry pasten ga en veldig god smak og lukt, og er absolutt et merke jeg kommer til å benytte meg av flere ganger.

Adapted from Trykk her for oppskrift på Nanbrød