-
Ha litt olivenolje i bunnen av formen
-
kutt potetene i skiver på ca 0.5 cm ( jeg har bare skrallet på)
-
Legg ett tett lag med poteter, strø over salt, pepper og paprikapulver i ønsket mengde
-
ha litt finhakket hvitløk over
-
Legg to nye lag med poteter før du har over litt mer krydder, hvitløk og litt olivenolje
-
legg ett eller to lag til med poteter, husk at det må være litt plass til brokkolien også så det ikke kommer langt over kanten.
-
Ha over litt krydder og hvitløk
-
Del en brokkolibukett i to og legg dem med den flate siden ned på potetene til formen er dekket.
-
Ha over fløten og tilslutt revet ost
-
Stekes på 220 grader med aluminiumsfolie over i 25 minutter, deretter 10-15 minutter uten aluminiumfolie, eller til potetene er møre og osten gylden brun.
-
Dette ble bare fantastisk godt :)