-
Ha marshmallow i en bolle som tåler mikrobølgeovn. Har du ikke micro kan du bruke en gryte.
-
tilsett vannet, sett i microen i 30 sekunder, ta ut bollen og rør rundt. Gjenta prosessen minst 3 ganger eller til marshmallowen er helt smeltet uten klumper. Skal være litt puffy i konsistensen.
-
Tilsett så meliset, litt over halvparten, rør godt.
-
Ha melis på borden og legg deigen oppå, ha melis oppå deigen og kna det inn. Her er det lurt å smøre hendene godt med flott matfett så ikke fingrene henger fast i deigen.
-
Kna og elt inn melis etter behov til du har en elastisk fin deig. Blir den for fuktig tilsett mer melis, blir den for tørr kna inn mer matfett.
-
Smør deigen inn med Flott matfett, pakk den godt og tett i to lag med gladpack eller legg den i en ziplock pose
-
Oppbevar i kjøleskap eller på benken, de sier at minst 24 timer gir den beste fondanten. Men noen sier 8 timer og noen sier 1 timer. Jeg brukte min etter to timer og det fungerte kjempefint.