-
Forvarm stekeovnen til 220 grader
-
Vask og tørk potetene
-
kle en form eller langpanne med bakepapir og ha over litt olje og salt
-
Kutt av endene på poteten, og kutt i skiver som er rundt 1,5 cm tykke, jevn tykkelse på alle skivene er en fordel.
-
Legg potetskivene i formen og ha over salt og pepper
-
Stek i ovnen i 15 minutter
-
Mens potetene steker kan du steke bacon, finhakke vårløk og blande revet mozarella og cheddar ost.
-
Når potetene har stått i 15 minutter tar du de ut av ovnen og snur alle potetskivene.
-
Stekes videre i 15 minutter eller til de er fine og brune
-
Stikk en kniv i en av potetene for å kjenne om de er gjennomstekt, stek litt lenger om det trengs.
-
Når potetene er klare tar du de ut, legg litt bacon på alle potetskivene.
-
Strø over litt vårløk
-
Ha så over revet ost
-
Stekes i 5 minutter, eller til osten er smeltet.
-
Ta ut av ovnen, ha på en liten dæsj rømme og de er klare til å nytes :)
-
Arb og steketid : ca 45-55 minutter