Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Merknader
Mindre
Normal
Større
Print
Pølsepanne
Prep Tid
30
minutter
Cook Time
20
minutter
Total Time
50
minutter
Servings
3
Du trenger
6
litt store poteter
En kvart grønn
gul og rød paprika
4
kjøttpølser uten skinn
1
Corizo pølse uten skinn
1,5
dl
krem fløte
150-200
gram
revet mozarella ost
salt og pepper
Slik gjør du
Forvarm stekeovnen til 220 grader
Kutt potetene i 0.5 cm tykke skiver og kok dem i 20 minutter
Kutt pølsene i skiver
Kutt paprika i strimler
Ha de kokte potetskivene over i en ildfast form og krydre med salt og pepper i den mengden du synes er passe
Fordel pølser og paprika over potetene
Hell over kremfløte
Ha over revet ost
Stekes midt i ovnen i 15-20 minutter
Tips
Server gjerne med litt rømme til