-
Forvarm stekeovnen til 190 grader
-
Ha smør, vann, salt og sukker i en gryte og kok opp.
-
Ta gryten av platen og tilsett melet og bland godt
-
Sett gryten tilbake på platen på lav til middels varme og rør hele tiden til du får en glatt klump med deig, og det blir et belegg i bunnen av gryten (2-3 minutter)
-
Ha deigen over i en bolle og sett i kjøleskapet i 10 minutter
-
Ta ut bollen og pisk inn ett og ett egg pisk i 1 minutt før du tilsetter et nytt egg, bruk gjerne kjøkkenmaskin eller håndmikser til å vispe med.
-
Deigen skal bli blank med myke topper, da er den ferdig.
-
Ha deigen over i en sprøytepose eventuelt bruk en skje til å forme rundinger, hjerter eller hva du måtte ønske av form på kakene. Ca 1-1,5 ss røre pr kake.
-
Stekes midt i ovnen 20 -25 minutter, til de er blåst opp og er lysebrune på toppen.
-
Ta ut av ovnen og sett kakene på en rist til avkjøling.
-
La kakene avkjøle helt før du fyller dem med krem. ( 15-20 min)