-
Begynn med deigen.
-
Ha de tørre ingrediensene i en bolle, tilsett lunkent vann og smør.
-
La deigen elte ca 5 minutter om du bruker kjøkkenmaskin, 10 minutter om du elter for hånd.
-
Er deigen for klissete kan du tilsette litt og litt mel, den skal være litt klissete, men ikke slik at deigen henger fast i fingrene.
-
Når deigen er glatt og fin setter du den til heving under gladpakk og kjøkkenhåndkle i 1-1,5 timer, eller til den har hevet seg til dobbel størrelse.
-
Vei opp deigen i boller på 50 gram pr stk.
-
Smør en stekepanne med litt smør og legg brødene i ring langs kanten. Har du ikke stekepanne som kan inn i stekeovnen kan du bruke en annen ildfast form som du har liggende.
-
Ha et kjøkkenhåndkle over og la heve i 45-60 minutter.
-
Nå kan du begynne på fyllet.