-
Forvarm stekeovnen til 220 grader
-
Kutt potetene i skiver og ha dem i bunnen av en langpanne smurt med olje. Legg poteter i 3-4 lag
-
Ha over 2-3 ts taco krydder og tilsett deretter fløten.
-
Stek gratengen i ovnen i 30 minutter med folie over, deretter 10-15 minutter uten folie, eller til potetene er møre. ( stikk med tuppen av en kniv gjennom skivene for å sjekke at de er myke inni)
-
I en bolle blander du rømme og creme fraiche, rør godt i sammen.
-
Stek kjøttdeigen og tilsett 2 poser tacokrydder, la surre 4-5 minutter på svak varme, sett til side.
-
Kutt opp salat og paprika, ha mais, ost og taco chips klart.
-
Når potetene er ferdige tar du formen ut av ovnen og har over kjøttdeigen.
-
Ha deretter over rømme blandingen og smør jevnt over kjøttdeigen.
-
Ha over mais, deretter salat og paprika.
-
Ha over revet ost og avslutt med tacochips på toppen.
-
Stek videre på 200 grader i ca 10 minutter.
-
Klar til servering, kjempegodt og veldig mektig :)