-
Forvarm stekeovnen til 240 grader
-
Ha egg og sukker i en bolle og miks til tykk eggedosis. Ca 6-7 minutter på medium til høy fart.
-
Bland mel og bakepulver , sikt det over i eggedosisen
-
Vend melet forsiktig inn i eggedosisen med rolige bevegelser,(bruk heller litt tid ) pass på at alt melet er blandet inn så du ikke får melkumper i kaken.
-
Ha bakepapir på et bakebrett.
-
Hell røren på bakepapiret og bruk en slikkepott til å dra den ut i en jevn rektangel. Pass på at det ikke blir tynt i kantene.
-
Stekes midt i ovnen på 240 grader i 6-8 minutter, til det er gyllenbrunt på toppen.
-
Mens kaken steker legger du et bakepapir på bordet som du strør et tynt lag sukker på.
-
Når kaken er ferdig hvelver du den over på det sukkerkledde bakepapiret.
-
Riv forsiktig av bakepapiret fra kakebunnen
-
Ha på bringebærsyltetøy og smør utover hele bunnen
-
Rull kaken fra langsiden , pass på at bretten kommer på undersiden.
-
Ha over på et fat, kutt av en bit på hver side så den blir fin.
-
Server som den er eller ha over litt siktet melis og friske bringebær om du vil pynte den opp.
-
Smaker sååå godt :)