-
Forvarm stekeovnen til 220 grader
-
Kutt løk, paprika og hvitløk i små biter og stek dem blanke i litt olje eller smør. Mos dem med en blender og sett til avkjøling.
-
Rens kyllingen for bein og skinn, og riv kyllingkjøttet i strimler eller biter
-
Legg butterdeig platene oppå hverandre og kjevle ut til en leiv på 30-35 cm* 25 cm
-
Bland kremosten med paprika/løk blandingen og rør godt
-
tilsett kyllingkjøttet og bland godt.
-
Legg kyllingblandingen midt på butterdeigen, la det være ca 8 cm igjen i hver ende slik at du kan brette kanten over.
-
Kutt diagonale striper på ca 2 cm og legg dem over fyllet i flette mønster.
-
Pensle med egg eller melk
-
Stekes på 220 grader i 20-25 minutter
-
Serveres med en deilig salat.