Fromasj

  • 2 dl melk
  • 30 g (2ss) sukker
  • 5 plater gelatin
  • 1/4-1/2 dl kokende vann
  • 2 dl kremfløte

Smaken

  • Ca 2 dl oppskåret hermetisk ananas + litt av safta

Fremgangsmåte

  1. Løs sukkeret opp i melken
  2. tilsett smeltet gelatin og rør av og til i blandingen til den begynner å stivne
  3. Visp fløte
  4. Tilsett ananasen og litt av safta
  5. Rør til fromasjen begynner å stivne ellers kan ananasen synke til bunns.
  6. Fyll fromasjen i en rund form eller annen form du måtte ha.
  7. Sett den kaldt til den stivner

Pynt fromasjen med litt ananas

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.