Taco kyllingklubber

Kjempegode kyllingklubber marinert i tacokrydder. Jeg serverer med ris, bønnestuing og lettstekte grønnsaker som paprika,løk, chili og maiskorn. Du kan selvsagt serverer med det du liker best 🙂

1

23IMG_7521

Taco kyllingklubber

Prep Tid 10 minutter
Cook Time 30 minutter
Total Time 40 minutter
Servings 4
Author Spiselise.no

Du trenger

Taco kyllingklubber

  • 1 pakke ferske kyllingklubber
  • 1,5 ss tacokrydder - oppskrift på tacokrydder HER
  • 2-3 ss olivenolje
  • 1/2 rød chilipepper i tynne skiver
  • 1,5 dl Tine kremfløte
  • 0,5 dl vann

Bønnestuing

  • En boks kidney bønner skylt i kaldt vann
  • ca 0 5 dl Tine kremfløte
  • Litt salt og pepper

Grønnsaker

  • 1/2 løk i skiver
  • 1/2 rød paprika i tynne strimler
  • 1/2 hakket chiliPEPPER
  • 1/2 liten boks maiskorn

Slik gjør du

Kyllingklubber

  1. Forvarm stekeovnen til 200-220 grader
  2. bland tacokrydder og olivenolje i en bolle, rør godt
  3. Ha marinaden over kyllingklubbene og smør ut med en pensel
  4. Brun kyllingklubbene i en varm panne med smør, 2-3 minutter på hver side
  5. Ha over fløte og vann og sett hele pannen inn i stekeovnen i 15-20 minutter eller til klubbene er gjennomstekt. (hvis pannen din ikke kan inn i stekeovnen kan du ha det over i en ildfast form)

Bønnestuing

  1. Ha bønnene i en gryte med smeltet smør, la surre 3-4 minutter mens du rører
  2. Ha over litt salt og pepper, tilsett fløten og rør godt. La småkoke et par minutter
  3. Bruk en potetmoser og mos bønnene litt, rør godt, klar til servering.

Grønnsaker

  1. Ha grønnsakene i en gryte med litt smør og olje, stek på middelsvarme mens du rører jevnlig i 3-5 minutter. De skal være blanke og litt myke

Tips

Servering:
Serveres med kokt ris og ønsket tilbehør . Bruk sausen fra kyllingklubbene over risen og kyllingen, kjempegodt 🙂

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.

Recipe Rating





*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.