Hasselback brød

Disse er perfekte å servere til suppe,lasagne eller gryterett. De kan også spises alene, de er kjempegode 🙂

Disse tar ikke lang tid å lage heller 🙂

Du trenger:

  • Fin baguette
  • kryddersmør og eller hvitløksmør – Oppskrift på begge smørene finner du HER
  • Parmesan ost

Slik gjør du: 

  • Forvarm ovn til 200 grader
  • Kutt 1 cm tykke skiver på ryggen av baguetten, stopp litt før bunnen pass på at du ikke skjærer helt igjennom
  • Kutt skiver at smøret og dytt inn i mellom skivene.
  • Ha revet parmesan på toppen
  • Stekes midt i ovnen 8-10 minutter, til baguetten er gyllenbrun

1

Knallgode 😀

#hasselbackbrød

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.