En liten munnfull Parma eksplosjon

Jeg hadde noen rester igjen etter min ostefylte kylling snurret i Parma skinke så da laget jeg disse deilige mozarellakulene surret i parma skinke.

Jeg brukte:

  • Parmaskinke
  • Mozarella kuler
  • soltørka tomat
  • Ruccola salat

Slik gjør du:

  1. legg en parmaskinke på bordet
  2. Legg på en mozarella kule, litt ruccola og en liten strimmel med soltørka tomat.
  3. Rull i sammen
  4. lag noen striper med soyasaus eller Balsamico eddik på en tallerken og legg opp snurrene.

Så er det bare å nyte 🙂 Disse kan man ha som en liten forrett eller til tapas, eller bare for kjesk 🙂 Parmaskinke er også perfekt å ha med seg på fjellet i påsken, til frokost og brunsj 🙂 Kanskje kan du imponerer med disse god bitene i lunsjen? 🙂

 

1

Vær den første til å kommentere

Skriv en respons

Epostadressen din vil ikke vises.


*


Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.