-
Blås opp ballongene til ønsket størrelse
-
Smelt halvparten av sjokoladen over vannbad, når sjokoladen er smeltet sett til side å ha oppi resten av sjokoladen og la det smelte inn.
-
Viktig at ikke sjokoladen er for varm før du dypper ballongen da kan den sprekke.
-
Det er lurt å smøre litt formfett utenpå ballongen før du dypper så løsner den lettere fra skålen.
-
Dypp ballongen halveis i sjokolade, det gjør ingenting om ikke kanten blir perfekt eller at skålene ikke blir helt like, det er litt av den hjemmelagde sjarmen :)
-
Hvis du ønsker strøssel på skålen tar du det på etter du har dyppet ballongen i sjokolade, enten dyppe i en skål eller bare strø det over sjokoladen.
-
Sett på et bakepapir i en form og sett i kjøleskapet 1 time
-
Stikk eller klipp forsiktig et hull i ballongen så luften går ut, dra forsiktig ballongrestene ut. Dette kan være litt knotete da man ikke kan bruke så mye krefter før skålen går i stykker. Bruk tiden og tålmodigheten.
-
Fyll skålene med bringebær mousse og la stå kjølig minst en time.
-
Pynt med bringebær og revet sjokolade før servering