Hvetetortilla - se link til oppskrift i starten av innlegg
Fyll
4 porsjoner ca
1pk kjøttdeig
1 -2små bokser hakkede tomater
1Løk
1-2fedd Hvitløk
Chilikan droppes om du ikke er så glad i sterk mat
1 1/2tssalt
1tspepper
1tssukker
2tspaprika pulver
1tschilipulver
Topping
Revet ostmozarella/cheddar
Rømme
1liten purrehakket
Slik gjør du
Lag først klar deigen til hvetetortilla så kan disse hvile i kjøleskapet mens du lager fyllet.
Fyll
Brun kjøttdeigen
Tilsett hakket løk og hvitløk og stek i 2-3 minutter
Tilsett hakkede tomater og tilsett 1 ts sukker, la surre et par minutter
smak til med resten av krydderet og la småputre i 5 -10 minutter til fyllet er fyldig og ikke rennende, blir det for fyldig så tilsett bittelitt vann. Når fyllet er klart sett det til siden.
Gjør klart
Sett klart Fyll + topping ved siden av der du steker tortilla lefsene dine.
Sette sammen
Kjevle tortillaen tynn og oval
Stek hvetetortilla i en tørr varm stekepanne eller på en takke
Når tortillaen bobler snur du den og kan nå begynne å legge på fyllet.
Kjøttdeig, rømme, purre, ost eller den rekkefølgen du ønsker, greit å avslutte med osten.
Brett hvetetortillen til en halvmåne og skyv over på en tallerken.
Herligheten er klar til å nytes
Tips
Server med en litt tykk serviett så blir det enklere å spise den i handa. Serveres ferske og varme :) Du kan fylle den med andre ting om du vil som feks mais, paprika, jalapeno, avokado, salat