4svinekoteletter kuttet i bitersvin kan erstattes med kylling eller pølse biter
1/2rød paprika
1/2løk
300-350grampasta penne
5dlkraft av mørk Kjøttbuljong
3dlkremfløte
50gramrevet eller hakket cheddar ost
50gramrevet gulost
1tspaprika pulver
1/2tsCuminmalt spisscumun
salt og pepperca 1/2 ts av hver, men her er det bare å ta mer eller mindre slik du foretrekker smaken
Slik gjør du
Stek svinekjøttet til det er brunt og fint og gjennomstekt i en dyp panne eventuelt gryte om du ikke har dyp panne
Tilsett så hakket løk og paprika og la surre to minutter sammen med kjøttet
Tilsett krydderet og rør det inn
Ha i kraft og fløte, bland godt
Tilsett pasta penne og la det småkoke til pastaen er gjennomkokt og kraft og fløte har blitt redusert, som regel 5 minutter lengre enn vanlig koketid på pasta penne (rundt 15 minutter).
Ha så oppi osten og rør godt til all osten har smeltet.
Så er det klart til servering.
Tips
Kan gjerne serves med litt revet ost på toppen og litt salat ved siden av :)