Gå tilbake
Print

Pølsepanne

Prep Tid 30 minutter
Cook Time 20 minutter
Total Time 50 minutter
Servings 3

Du trenger

  • 6 litt store poteter
  • En kvart grønn gul og rød paprika
  • 4 kjøttpølser uten skinn
  • 1 Corizo pølse uten skinn
  • 1,5 dl krem fløte
  • 150-200 gram revet mozarella ost
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 220 grader
  2. Kutt potetene i 0.5 cm tykke skiver og kok dem i 20 minutter
  3. Kutt pølsene i skiver
  4. Kutt paprika i strimler
  5. Ha de kokte potetskivene over i en ildfast form og krydre med salt og pepper i den mengden du synes er passe
  6. Fordel pølser og paprika over potetene
  7. Hell over kremfløte
  8. Ha over revet ost
  9. Stekes midt i ovnen i 15-20 minutter

Tips

Server gjerne med litt rømme til