Gå tilbake
Print

Sjokolade marengs og sjokolade bringebær is

Prep Tid 15 minutter
Cook Time 5 timer
Total Time 5 timer 15 minutter

Du trenger

  • 4 dl kremfløte
  • 1 boks kondensert søt melk
  • 1 ts vanilje essens
  • 3 ss sterk kaffe
  • 2,5 - 3 ss bake kakao
  • 1,5 dl frosne bringebær
  • 1.5 dl marengs topper

Slik gjør du

  1. Tilsett alle ingredienser unntatt bringebær og marengs i en miksebolle
  2. Miks på litt over medium høy styrke i 3-5 minutter, til du får en kremete konsistens
  3. fordel røren i to bokser med lokk
  4. Ha de frosne bringebærene i en blender og blend i ca 30 sekunder
  5. Ha marengs i en pose å slå dem så de blir i biter (ikke til støv)
  6. I den ene boksen tilsetter du bringebær, spar litt til pynt, rør godt, strø over litt bringebær og sett på lokket
  7. I den andre boksen tilsetter du marengs, spar litt til pynt, rør godt og strø litt marengs på toppen og sett på lokk
  8. La stå i fryseren ca 6 timer
  9. Så er det bare å nyte :)