-
Mål opp alle ingrediensene, bland alt det tørre unntatt sukkeret og oboy i en bolle. Sikt dette over i en større bolle.
-
Bland vann og Oboy pulveret og rør godt til alle klumpene er ute.
-
Ha smør og sukker i en bakebolle, pisk dette luftig i 8-10 minutter.
-
tilsett to og to egg, la eggene blandes godt inn før du tilsetter de to neste.
-
Tilsett så 1/4 del av det tørre. Tilsett så 1/3 av oboy'en – fortsett slik til det er tomt.
-
La det mikse godt ett minutt.
-
Ha over i en 34*36 cm (rundt om den størrelsen) langpanne eller fordel røren i to 20-22 cm runde former. Eller en større rund form.
-
Denne oppskriften gir ca 2,5 l røre.
-
Stekes i langpanne på 175 grader i 1 time og 20-30 minutter. Og 1 t -1 t og 10 minutter i runde former.
-
Stikk en tannpirker eller strikke pinne inn i kaken, om ikke det kommer ut kakerøre på pinnen så er den ferdig.
-
La avkjøle i formen, og la den bli helt kald, gjerne kjøleskap kald, før du begynner å fylle og pynte den.