-
Forvarm stekeovnen til 200 grader
-
Smelt smør i en gryte på middels varme, ha så i melet og bland godt i sammen,
-
Tilsett 1/4 del av melken og rør godt, la det koke sakte opp, så fort det tykner tilsetter du litt mer melk, fortsett til du har hatt i all melk og fløte.
-
La koke på svak varme mens du rører i 5 minutter.
-
Tilsett salt, muskat og pepper, bland godt å ha røren over i en dyp bolle.
-
La sausen hvile i 10 minutter før du tilsetter ett og ett egg, rør godt i mellom hvert egg.
-
Mens sausen hviler koker du makaroni og kutter gulerot og fisk i biter.
-
Ha så i 2/3 av osten og rør det godt inn.
-
Så tilsetter du gulerot og fisk, rør forsiktig inn.
-
Tilsett makaronien og bland godt.
-
Ha røren over i en stor ildfast form, ha over litt revet ost og deretter dekker du godt med griljermel
-
Stekes nederst i ovnen på 200 grader i 30 minutter