Jasmineris til 4 personer - slik koker du perfekt ris
Bernaise saus eller annen ønsket saus
Slik gjør du
Forvarm stekeovnen til 160 - 170 grader
Brun nakkekoteletten på høy varme et par minutter på hver side til de har fått en fin brunfarge. Ha kotelettene over i en langpanne eller stor ildfast form.Ha litt smør eller olje i bunnen av formen.
Server kotelettene med ris, paprika Chop suey og Saus. Et enkelt og deilig måltid :)
I stekepannen har du nå i vinen og lar det koke i to minutter.
Hell vinkraften over i formen med kotelettene.
Skrell en løk og del den i fire og ha over i formen sammen med kotelettene og sett dem i stekeovnen 2 - 2.5 time.
Når det er 20 minutter til middag setter du på risen og begynner og forberede paprika Chop suey.
Paprika Chop Suey
Kutt paprika og chili i strimler
Hakk opp hvitløken
Varm opp en stekepanne med litt olje
Ha oppi paprika, hvitløk og chili og la det surre mens du rører 3-4 minutter
Tilsett Chop suey sausen og la det surre i 5 minutter, rør av og til
Bernaisesaus
Lag sausen selv eller gjør det enkelt å kjøp bernaisesause på pose.
Når du tar kotelettene ut av ovnene heller du i halvparten av kraften fra formen i bernaisesausen og gir det ett oppkok.