-
Legg poteten i en skje eller liten sleiv og kutt den i skiver, på den måten unngår du å skjære igjennom bunnen på potetene.
-
Kok så potetene i 10 minutter.
-
Ha dem så over i en ildfast form eller stekebrett som du har litt olje i bunnen av.
-
Ha over litt salt og pepper, kutt hvitløksmør i skiver og legg over potetene.
-
Stek på 170 grader i 20 minutter, sett opp ovnen til 220 grader og stek i 10- 15 minutter til de er myke inni og med stekeskorpe på utsiden.
-
Mens potetene steker kan du kutte brokkoli i buketter og koke dem i 5 minutter, ha av vannet og sett til side.
-
Ta potetene ut av ovnen og samle potetene på den ene siden av formen og brokkolien på andre siden
-
Ha over revet cheddar og parmesan ost på potetene og brokkolien. Ha litt revet gulost over brokkolien pluss litt salt og pepper.
-
Sett formen inn i ovnen og stek i 5 minutter til osten er godt smeltet. ( husk å time så det er ferdig samtidig med biffen og sausen)