-
Gjør klar grønnsakene, kutt alt i passe små biter og sett til side i skåler
-
Kutt kyllingfilet i biter
-
Sett klar fløte, vann og pasta
-
Ha kyllingen i en dyp panne eller i en gryte med litt smør eller olje, la surre mens du rører 2-3 minutter på middels høy varme.
-
Tilsett 1,5 ss taco krydder rør godt og la surre 3-4 minutter mens du rører.
-
Ha kyllingen over i en skål og sett til side.
-
I samme pannen/gryten (ikke vask den i mellom) har du i litt smør og tilsetter løk og paprika, la surre 3-4 minutter mens du rører jevnlig.
-
Ha i chili og hvitløk og bland inn. tilsett resten av Tacokrydderet.
-
La surre 1 minutt og ha grønnsakene over i en bolle og sett til side.
-
I samme pannen har du nå i olivenoljen, tilsett så tomatene og la surre ett minutt.
-
Tilsett pasta, vann og fløte, rør godt og la koke på svak varme under lokk i ca 15 minutter. Rør av og til. Det meste av væsken skal nå være redusert og kremete. Er det for bløt konsistens kan du skru opp varmen litt og la det surre mens du rører jevnlig til det blir kremete. Er det for tørt kan du tilsette litt fløte eller kraft.
-
Så tilsetter du kyllingen og grønnsakene, bland godt og la det surre 2-3 minutter
-
Server med revet Cheddarost eller parmesan.