1hel rå kylling4 kyllingfilet kan også brukes for en raskere versjon, lag da kraft av vann og kyllingbuljong (ca 700 gram)
1bunt vårløk
1Paprika
1liten boks mais
1glass tika masala saus
1boks creme frech300gram
2tsKarri
6dlkraft fra kokt kylling
nanbrød
Slik gør du
Kok kyllingen til den er gjennomkokt, ca 45 - 60 min, fyll opp gryten med vann til det dekker kyllingen
La den bli litt avkjølt. Spar på kraften
Rens kyllingen og riv kjøttet i strimler med fingrene
Hakk vårløk og paprika i strimler eller biter, ha dem i kraften og kok 10 minutter.
Tilsett karri, creme frech og tika masala, rør til det er blandet sammen
tilsett kyllingkjøttet
tilsett maisen
Gi et oppkok
Verdens beste suppe klar til servering
Server gjerne med deilig nanbrød
Tips
Tips: Hvis du vil lage en kjappere og enklere versjon kan kyllingen erstattes med 4 kyllingfileter, kutt i biter å ha over i ei gryte med 6 dl vann, vårløk og paprika samt en kyllingbuljong terning