Gå tilbake
Print

Kyllingsuppe

Cook Time 20 minutter
Servings 4
Author Spiselise.no

Du trenger

  • 1 hel rå kylling 4 kyllingfilet kan også brukes for en raskere versjon, lag da kraft av vann og kyllingbuljong (ca 700 gram)
  • 1 bunt vårløk
  • 1 Paprika
  • 1 liten boks mais
  • 1 glass tika masala saus
  • 1 boks creme frech 300gram
  • 2 ts Karri
  • 6 dl kraft fra kokt kylling
  • nanbrød

Slik gør du

  1. Kok kyllingen til den er gjennomkokt, ca 45 - 60 min, fyll opp gryten med vann til det dekker kyllingen
  2. La den bli litt avkjølt. Spar på kraften
  3. Rens kyllingen og riv kjøttet i strimler med fingrene
  4. Hakk vårløk og paprika i strimler eller biter, ha dem i kraften og kok 10 minutter.
  5. Tilsett karri, creme frech og tika masala, rør til det er blandet sammen
  6. tilsett kyllingkjøttet
  7. tilsett maisen
  8. Gi et oppkok
  9. Verdens beste suppe klar til servering
  10. Server gjerne med deilig nanbrød

Tips

Tips:
Hvis du vil lage en kjappere og enklere versjon kan kyllingen erstattes med 4 kyllingfileter, kutt i biter å ha over i ei gryte med 6 dl vann, vårløk og paprika samt en kyllingbuljong terning

Adapted from Trykk her for oppskrift på Nanbrød