Gå tilbake
Print

Sjokolade og Marshmallow flette

Stekes midt i ovnen på 180-200 grader i ca 30 minutter.
Prep Tid 40 minutter
Cook Time 30 minutter
Total Time 2 timer 10 minutter
Author Spiselise.no

  • 500 gram hvetemel
  • 1 dl melk
  • 3 dl vann
  • 2/3 pose gjær
  • 1 ts salt
  • 1 ts  sukker
  • 70 gram romtemperert smør
  • 300 gram mørk sjokalde
  • Mini Marshmallows

Slik gjør du

  1. Ha det tørre i en bolle
  2. Tilsett romtemperert smør og kna inn i melblandingen
  3. tilsett væsken litt og litt mens du knar sammen deigen med hendene eller bruker kjøkkenmaskin.
  4. Elt deigen i 5-10 minutter til du har en glatt fin deig som ikke henger fast i fingrene.
  5. Sett til heving i 30 minutter og mens den hever kan du kutte sjokoladen i biter.
  6. Del deigen i tre like store deler, rull til en pølse som er like lang som stekebrettet ditt og kjevle den flat og bred.
  7. Ha i sjokolade og litt marshmallow og rull til en stram pølse.
  8. Gjenta til du har 3 pølser.
  9. Legg pølsene på stekebrettet og flett de i sammen.
  10. Etterhev i 20-30 minutter under et kjøkkenhåndkle på et lunt sted
  11. Pensle med egg og pynt med nøtter om du vil
  12. Stekes midt i ovnen på 180-200 grader i ca 30 minutter.
  13. Serveres lunken med melisglasur