-
Ha det tørre i en bolle
-
Tilsett romtemperert smør og kna inn i melblandingen
-
tilsett væsken litt og litt mens du knar sammen deigen med hendene eller bruker kjøkkenmaskin.
-
Elt deigen i 5-10 minutter til du har en glatt fin deig som ikke henger fast i fingrene.
-
Sett til heving i 30 minutter og mens den hever kan du kutte sjokoladen i biter.
-
Del deigen i tre like store deler, rull til en pølse som er like lang som stekebrettet ditt og kjevle den flat og bred.
-
Ha i sjokolade og litt marshmallow og rull til en stram pølse.
-
Gjenta til du har 3 pølser.
-
Legg pølsene på stekebrettet og flett de i sammen.
-
Etterhev i 20-30 minutter under et kjøkkenhåndkle på et lunt sted
-
Pensle med egg og pynt med nøtter om du vil
-
Stekes midt i ovnen på 180-200 grader i ca 30 minutter.
-
Serveres lunken med melisglasur