-
Holder til 2 runde 20 cm former - 175 grader i 40-45 minutter
-
Ha smør og sukker i en bakebolle og miks godt i sammen på høy hastighet 2-3 minutter
-
Ha egg i en bolle og tilsett vanilje ekstrakt, ha dette over i smørblandingen og miks godt i 2-3 minutter
-
I en bolle blander du mel,bakepulver og salt.
-
Ha kaffepulveret i en blender og blend så det blir finmalt.
-
Ha kaffepulveret over i kulturmelken og bland godt.
-
I røren tilsetter du nå melblanding og kulturkaffeblanding vekselvis, begynn og avslutt med det tørre.
-
Fordel røren likt i to runde 20 cm smurte former.
-
Stekes på 175 grader i 40-45 minutter, stikk en pinne i kaken, kommer den ut tørr/ren så er kaken ferdig.
-
Vent 10 minutter før du tar kaken ut av formen og setter på en rist til avkjøling.