-
Kok kyllingfiletene i 15 -20 minutter, ha dem over på en fjøl og bruk to gafler til å dra kjøttet fra hverandre, slik at du får fint strimlet kyllingkjøtt. Ha over i en bolle og sett til side.
-
Hakk opp grønnsakene og tørket tomat.
-
Ha litt olje i en panne
-
Tilsett løk,hvitløk og tørket tomat, la surre et par minutter, rør innimellom.
-
tilsett resten av grønnsakene og la surre 2-3 minutter mens du rører.
-
Ha i tacosaus og tomatpuré, rør godt
-
Fyll glasset som tacosausen var i halvfullt med vann, ha på lokket og rist kjapt et par ganger, hell over i pannen.
-
Rør godt og la koke på lav varme i ca 10 minutter, rør av og til
-
Tilsett kyllingen og bland godt
-
Ha i fløten og bland det godt sammen
-
Smak til med krydder, og la det koke opp.
-
Ha kyllingen over i en stor ildfast form.