-
Ha alt det tørre i en bakebolle
-
Smelt smøret og tilsett melken, la det varme til 39-40 grader
-
Ha det våte over det tørre og miks i sammen 1-2 minutter i kjøkkenmaskinen. Eller bland godt med hendene om du ikke bruker kjøkkenmaskin
-
Ha deigen på bordet og kna den godt til den er jevn og fin.
-
Ha i en bolle med plast og kjøkkenhåndkle over og la heve i 45 minutter
-
Mens du venter kan du gjøre klar skinken og osten :)
-
Ha så deigen på bordet med litt mel under og del deigen i 3 like store deler
-
Kjevle hver del i en stor runding og kutt den som en pizza slik at du får 8 trekanter.
-
Legg på ost og skinke og rull til et horn. Start rullingen i den brede enden, spissen skal ligge under hornet på platen. De trenger ikke se perfekte ut for å smake godt :)
-
La dem etterheve i 20 minutter
-
pensle med egg
-
pynt med Valmuefrø eller sesamfrø hvis du vil.
-
Stek på 225 grader på midterste rille i 12- 15 minutter, la avkjøle 10 minutter før du serverer.