Gå tilbake
Print

Parma Omelett

Prep Tid 10 minutter
Cook Time 25 minutter
Total Time 35 minutter
Servings 3
Author Spiselise.no

Du trenger

  • 2 store 3 små poteter
  • 1 kvart løk
  • litt purreløk
  • 2-3 baconskiver
  • Litt revet gulost
  • 3-4 skiver parmaskinke
  • 5 egg
  • 2 ss fløte
  • salt og pepper

Slik gjør du

  1. Kutt poteter i små biter
  2. Hakk opp løk og purre løk
  3. Kutt bacon i biter
  4. Stek potetene i en varm panne med litt smør og olje til de er myke inni og fin farge utenpå. (10-15 min)
  5. Ha oppi løk og bacon og stek videre et par minutter, sett pannen til siden.
  6. I en bolle blander du egg, fløte, salt og pepper og pisker godt.
  7. Ha eggerøren over potetene
  8. Ha over litt purreløk, spar litt til pynt.
  9. Ha over revet ost
  10. Fordel parmaskinken på toppen og ha over bittelitt mer revet ost.
  11. Stek i ovnen på 230 grader i ca 5 minutter, til osten har  smeltet og omeletten hevet seg.
  12. Serveres med ristet brød.