-
Bland gjær, melk, yoghurt og sukker i en liten bolle, rør i sammen og sett til side.
-
I en bolle blander du mel, salt og egg, bland godt i sammen med en gaffel.
-
Tilsett gjærblandingen og bland godt i 30 sekunder
-
tilsett vann litt og litt mens du blander, fortsett til deigen blir en ball og er litt klissete og ta på
-
Ha deigen over på et melete bord og kna lett i sammen mens du former den til en ball.
-
Ha deigen i en bolle med litt olje i bunnen og sett den til heving under et håndkle i 1-2 timer, den skal bli dobbel i størrelsen.
-
Ha deigen på bordet og del den i 5 like store deler, bruk så mye mel som trengs for at de ikke skal klistre seg til fingrene dine.
-
La de hvile i 10 minutter under et kjøkkenhåndkle
-
Rull ut hver del til en oval enten med kjevle eller du kan bruke hendene.
-
Ha over på et bakestål, eller bruk en varm tørr panne og stek dem 1-2 minutter på hver side, eventuelt i stekeovnen på 230 grader i 5 minutter.
-
Riv hvitløk i en bolle og ha over smeltet smør og litt salt, bland godt. Pensle over de nystekte nanbrødene.
-
Ha på ønsket topping, hvis ost kan du sette den inn 1 minutt til i ovnen så osten smelter skikkelig.
-
ha over litt hakket oregano og den er klar til servering