-
Lag pizzadeig og del den i 2-3 deler, du trenger 5 pizzabunner
-
Kjevle en del om gangen til den er ca 1/2 cm tykk, legg deigen på et stekebrett kledd med bakepapir
-
Bruk bunnen av den runde formen, legg bunnen oppå deigen og skjær rundt den, ta vekk overflødig deig.
-
Stikk noen prikker med en gaffel og stek bunnen på 200 grader i 3-4 minutter. Gjør slik med alle bunnene.
-
Kjevle en del av deigen slik at den blir like lang og bred som kanten på formen. Kle kanten av formen med deig. Deigen kan godt stikke litt over kanten.
-
Legg den ene pizzabunnen i formen.
-
Ha på litt pizzasaus, deretter kjøttdeigblandingen.
-
Ha over revet ost og jalapeno
-
Legg på neste bunn og gjenta.
-
På selve lokket har du på et tynt lag med kjøttdeig, deretter masse ost og pepperoni eller Chorizo pølse og noen flak med Taco eller nacho chips, gjerne gjem de litt under osten.
-
Stekes på 200 -220 grader i 20-30 minutter