Gå tilbake
Print

Tyske Pannekaker

Prep Tid 5 minutter
Cook Time 25 minutter
Total Time 30 minutter
Servings 3
Author Spiselise.no

Ingredienser

  • 3 egg romtemperert
  • 2 dl melk romtemperert
  • 75 gram hvetemel
  • 1/4 ts salt
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1/4 ts vanilje essens
  • 3 ss klart smør

Fremgangsmåte

  1. Forvarm stekeovnen til 220 grader
  2. Ha alle ingrediensene unntatt smøret i en blender og miks til det er godt blandet
  3. Varm opp en stekepanne som tåler å settes i stekeovnen, gjerne en jernpanne, på høy varme, tilsett smøret.
  4. Når pannen og smøret er skikkelig varmt heller du i røren. Det skal boble opp langs kantene.
  5. Sett pannen forsiktig inn i stekeovnen og la steke i 20-25 minutter
  6. Ta forsiktig ut av stekeovnen. Den vil synke litt på midten.
  7. Ha på ønsket topping
  8. Klar for servering.