Gå tilbake
Print

Soppstuing

Prep Tid 5 minutter
Cook Time 15 minutter
Total Time 20 minutter
Author Spiselise

Ingredienser

  • 10-12 sopp - gjerne litt forskjellig. Jeg brukte 3 forskjellige sorter som var tilgjengelig på butikken.
  • Litt tine kremfløte 1-1,5 dl
  • Litt hakket løk
  • Litt fersk oregano
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Hvis du har stekt biff så bruker du samme pannen til soppen uten å vaske den så du får med det deilige stekefettet etter biffen
  2. Stek løken to minutter før du tilsetter soppen.
  3. Stek til soppen begynner å krympe å få litt brunfarge (5-7 minutter) rør jevnlig.
  4. Ha oppi en skvett med fløte ,1-1,5 dl + litt fersk oregano
  5. La koke mens du rører av og til til fløten begynner å få karamellfarge.
  6. Smak til med salt og pepper, server med fersk oregano på toppen.