-
Forvarm stekeovnen til 200 grader
-
I en bolle blander du chilisaus, soyasaus, lime juice, hakket eller presset hvitløk og ingefær, og peanøttsmør. Rør godt i sammen.
-
I en ziplock pose har du i kyllingfiletene med litt salt og pepper, bland godt.
-
Ha i noen skjeer marinade(husk og spare til grønnsakene) og bland godt, kyllingen skal være godt blandet med marinade. La hvile minst 30 minutter.
-
Kutt grønnsakene i skiver, brokkoli i topper, sukkererter kan være hele, ha dem i en bolle sammen med olje, salt og pepper.
-
Ha over 3 ss marinade og blandt godt.
-
Legg de marinerte kyllingfiletene midt på en langpanne eller ildfast form og legg grønnsakene rundt og litt over. Ha over limeskiver på toppen
-
Stek midt i ovnen i 25-30 minutter, til kyllingen er gjennomstekt og grønnsakene møre. Ha på hakkede peanøtter over kyllingen ca 5 minutter før retten er ferdig.
-
Serveres med basmati ris.