Gå tilbake
Print

Pølsegraten med tomat og ost

Course Main Course
Prep Tid 10 minutter
Cook Time 20 minutter
Total Time 30 minutter
Servings 4

Ingredienser

  • 2 Poser Potetmos (eller hjemmelaget til 4 personer)
  • 450 gram middagspølse
  • 2 dl revet ost
  • 1 egg
  • 1 ts urtekrydder
  • 3 stk tomater
  • 1 Løk

Fremgangsmåte

  1. Tilbered potetmos og ha den over i en bolle

  2. bland sammen halvparten av osten og egget og rør det godt inn i potetmosen

  3. Ha potetmosen over i en ildfastform og smør den utover til den dekker bunnen

  4. Ha over urtekrydder, hakket løk og tomat og pølser i skiver.

  5. Ha over resten av osten

  6. Stekes på 220 grader i 20 minutter

  7. Serveres gjerne med en god salat