-
Sett stekeovnen på 190-200 grader
-
Bland kaldt vann og sitronsaft i en bolle
-
Del eplene i to halvdeler, ta ut skrotten og kutt eplene i skiver, legg dem i sitronvannet mens du klargjør deigen
-
Miks smør og sukker hvitt og luftig i en kjøkkenmaskin ca 5 minutter
-
tilsett ett og ett egg, miks godt mellom hvert egg (1 min mellom hvert egg ca )
-
Sikt mel,bakepulver og vaniljesukker i en bolle
-
tilsett melblanding i smørblanding og bland til melet er helt blandet inn
-
Ha røren i en liten rund eller firkantet form, 20*20 cm sånn ca
-
Legg epleskivene tett i tett oppå kaken i ønsket mønster
-
Strø over sukker og kanel blandingen, du trenger ikke bruke alt om du ikke vil
-
Grovhakk mandlene og strø dem over
-
Stekes midt i ovnen i 40-50 minutter
-
Stikk med en pinne i midten for å se om den er ferdig stekt