Gå tilbake
Print

Baja Fish taco

Author Spiselise.no

Du trenger

  • 1 pakke Old El Paso Baja Fish Taco
  • 400 g fiskefilet av valgfri hvit fisk
  • 3 ss vegetabilsk olje
  • 1 1/4 dl rømme eller Creme Fraiche - jeg brukte CF

Forslag til tilbehør

  • 1/4 rødkål - jeg brukte rød salat
  • 1 lime i båter - jeg brukte litt saft fra en sitron og skviset over
  • fersk koriander - brukte jeg ikke

Slik gjør du

  1. Skjær fisken i små terninger og dekk med Crusted Fish Seasoning på alle sider
  2. Varm en stor stekepanne på middels høy varme og tilsett 3 ss olje. Legg fisken forsiktig ned i den varme oljen og stek den 2-3 minutter på hver side til den er gjennomstekt, gyldenbrun og crispy. ( her var jeg ikke forsiktig nok)
  3. Forbered sausen - Bland Baja Sauce seasoning i en liten skål med rømme eller Creme Fraiche. Rør til alt er godt blandet sammen.
  4. Varm tortilla lefsene i en varm stekepanne, 10 sekunder på hver side, eller i microen på full effekt i 35-40 sekunder.
  5. Legg noen fiskebiter og Baja-saus på hver varme tortilla, topp med rødkål, koriander og litt limejuice.

Tips

Tips: Bland rødkål og Baja-saus for en meksikansk versjon av coleslaw og topp det hele med mango i terninger.