Gå tilbake
Print

Møre koteletter

Prep Tid 10 minutter
Cook Time 3 timer 20 minutter
Total Time 3 timer 35 minutter
Servings 4
Author Spiselise

Du trenger

  • 4 nakke koteletter
  • 1 rød grønn og gul paprika
  • 1   fedd hvitløk
  • 2 dl hvitvin matvin
  • 1 rød løk
  • 1/2 rød chilipepper
  • 1 pose Chop suey saus
  • Jasmineris til 4 personer - slik koker du perfekt ris
  • Bernaise saus eller annen ønsket saus

Slik gjør du

  1. Forvarm stekeovnen til 160 - 170 grader
  2. Brun nakkekoteletten på høy varme et par minutter på hver side til de har fått en fin brunfarge. Ha kotelettene over i en langpanne eller stor ildfast form.Ha litt smør eller olje i bunnen av formen.
  3. Server kotelettene med ris, paprika Chop suey og Saus. Et enkelt og deilig måltid :)
  4. I stekepannen har du nå i vinen og lar det koke i to minutter.
  5. Hell vinkraften over i formen med kotelettene.
  6. Skrell en løk og del den i fire og ha over i formen sammen med kotelettene og sett dem i stekeovnen 2 - 2.5 time.
  7. Når det er 20 minutter til middag setter du på risen og begynner og forberede paprika Chop suey.

Paprika Chop Suey

  1. Kutt paprika og chili i strimler
  2. Hakk opp hvitløken
  3. Varm opp en stekepanne med litt olje
  4. Ha oppi paprika, hvitløk og chili og la det surre mens du rører 3-4 minutter
  5. Tilsett Chop suey sausen og la det surre i 5 minutter, rør av og til

Bernaisesaus

  1. Lag sausen selv eller gjør det enkelt å kjøp bernaisesause på pose.
  2. Når du tar kotelettene ut av ovnene heller du i halvparten av kraften fra formen i bernaisesausen og gir det ett oppkok.