-
Ha kjøttdeigen i en bolle.
-
Spe med 1-2 ss melk om gangen. Rør melken godt inn så deigen blir seig igjen før du sper enda mer. Bruk hendene eller en stor skje.
-
Når du har blandet inn halvparte av melken kan du spe med dobbelt så mye hver gang.
-
Rør så inn krydder og potetmel
-
Ha vann på en stekefjøl og fordel farsen utover til en firkant (deigen skal være ganske bløt/myk)
-
Del den i 10 ca like store avlange stykker
-
Strø på krydderblandingen og legg en stripe med bacon midt på hvert stykke
-
Rull stykkene sammen og glatt dem til i ender og skjøter med hendene .
-
Brun rullene pent helt rundt.
-
Legg rullene over i brun saus og la småkoke i ca 20 minutter.
-
Serveres hele i sausen med poteter, makaroni (valgfritt) og grønnsaker
-
Saftig og smaksrikt