Gå tilbake
Skrive ut
Oppskrifts bilde
Mindre
Normal
Større
Print
Lapskaus
Prep Tid
20
minutter
Cook Time
2
timer
10
minutter
Total Time
2
timer
30
minutter
Servings
4
Author
Spiselise.no
Du trenger
biffkjøtt
du kan bruke høyrygg, bankekjøtt, nakkekotelett, pølser, kjøttdeig osv eller bare droppe kjøtt.
Bacon
6-8
Poteter
2
Gulerøtter
1/3
kålrabi
1
Løk
1/4
pepperrot
Vann + mørk buljong
1 terning pr 1/2 vann
salt
pepper og timian.
Slik gjør du
Hakk opp løk og kutt kjøttet i små terninger
Brun løk og kjøtt i en gryte 3-4 minutter
tilsett 1 liter vann + buljong og la det koke i 30 minutter
Tilsett grønnsaker kuttet i biter, ha på mer vann slik at grønnsakene dekkes. La det småkoke i en god time, jo lenger jo bedre.
Smak til med salt pepper og timian
Bruk en potetmoser til å mose grønnsakene litt før servering slik at du får lapskauskonsistens.
Serveres med flatbrød eller deilige Kuvertbrød