-
Forvarm ovnen til 175 grader
-
Bland mel, kakao og salt i en bolle
-
Bland melk og red velvet emulsjon, rør godt
-
Ha mykt smør og sukker i en bolle og miks godt i 2-4 minutter
-
Ha i eggene , ett og ett, miks godt mellom hvert egg. (1-2 min)
-
Tilsett så melblanding og melkeblanding ltit og litt vekselsvis, begynn og avslutt med det tørre.
-
I et glass blander du natron og eddik, rør kjapt med en liten skje, det skal begynne å boble, bland det raskt inn i deigen med en slikkepott.
-
Fordel deigen i to runde 24-25 cm former, ha bakepapir i bunnen og smør kantene
-
stekes i 30-40 minutter midt i ovnen. Stikk med en pinne i kaken, hvis pinnen kommer ut ren så er kaken ferdig.
-
La koken stå i formen i 15 minutter før du tar den ut og setter på en rist til avkjøling.
-
Del hver kakebunn i to når de er blitt helt kalde.