-
Ha vann og buljong i en gryte og kok opp. Når vannet koker tilsetter du risen, rør rundt med en gaffel, skru av platen og ha på lokk. Klar til bruk etter 20 minutter.
-
Kutt kyllingen i passe biter, ha dem i en bolle og tilsett olje og 2 ss cajun krydder, bland godt så alle bitene får krydder på seg.
-
Kutt grønnsaker i små biter og sett til side.
-
I en dyp panne eller gryte har du i litt olje, stek kyllingbitene til de er gjennomstekt, ca 2-3 minutter på hver side. Ha dem over i en bolle og sett til siden.
-
I samme panne/gryte tilsetter du litt mer olje og freser grønnsakene 2-3 minutter til de blir blanke sammen med resten av cajun krydderet.
-
Ha i kyllingen og hakkede tomater. Bland godt og la småkoke et par minutter.
-
Tilsett den kokte risen og bland godt inn.
-
Hvis du vil ha ost i tilsetter du denne nå og blander godt.
-
Klar til servering.