Gå tilbake
Print

Fløtegratinert fisk med ost og crême Fraiche

200-220 grader i 20-25 minutter
Prep Tid 10 minutter
Cook Time 25 minutter
Total Time 35 minutter
Servings 5
Author Spiselise.no

Ingredienser

  • 4 Laks eller ørret fileter og 3-4 torskeloin
  • 1 ts Crème fraîche pr filet
  • 1,5- 2 dl tine kremfløte
  • Litt revet mozarella ost
  • salt og pepper
  • sitron pepper
  • Asparges topper
  • Asparges bønner frosne

Slik gjør du

  1. Ha fisken i en ildfast form ca 23*27 cm, ha over krydder og legg så en ts Crème fraîche oppå hver fiske filet.
  2. Fordel asparges toppene og asparges bønnene i formen og over fisken.
  3. Ha over fløten og tilslutt revet ost
  4. Stek på 200-220 grader i ca 20-25 minutter

Tips

Tilbehør:
Nypoteter kokt møre og deretter surret i en panne med smør, hakket hvitløk og soltørket tomat
Brokkoli og kokte gulerøtter
Agurksalat og rømme
Eventuelt litt smeltet smør som saus