Gå tilbake
Print

Paprika svinegryte

Prep Tid 10 minutter
Cook Time 5 timer
Total Time 5 timer 10 minutter
Servings 4
Author Spiselise.no

Ingredienser

  • 4 svinekoteletter eller nakkekoteletter
  • 1 rød løk
  • 2 små vårløk
  • 1 rød paprika
  • 2 charlotte løk
  • 2 fedd hvitløk
  • 1 liten boks tine krem fløte
  • 1 boks creme fraiche
  • 2 ss paprika pulver
  • 1 ts chilipulver
  • 2 ts spisskummen
  • 1 ts salt
  • 1 ts sortmalt pepper
  • Basmati Ris

Slik gjør du

  1. kutt vekk ben og fett på kotelettene og stek dem et par minutter på hver side på middels varme.
  2. Bland fløte og cremefraiche i en dyb ildfast form, bland godt med en gaffel.
  3. Tilsett krydder og bland godt
  4. Tilsett opphakkede grønnsaker og bland godt
  5. legg oppi kotelettene
  6. Ha på lokk eller folie og stek på 180 grader i 2-3 timer
  7. Ta formen ut av ovnen, det vil nå se klumpete og rart ut, rør i sausen med en gaffel så vil den bli klumpefri og se bedre ut.
  8. Dra i kotelettkjøttet med to gafler til alt er strimlet og bland godt i sammen med sausen. nå er den perfekt.
  9. Serveres med kokt ris og salat
  10. Kjempegodt :)